Voit pyytää tarjouksen tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.
Tavoitat meidät myös sähköpostitse ja puhelimitse.

+358 40 564 2601

OTA YHTEYTTÄ!

Axico – Hyvinvoinnilla tulosta!

Axicon tavoitteena on tukea yrityksenne kilpailukykyä ja tuloksen tekemistä työyhteisöjä ja esimiestyötä kehittämällä. Luomme yhdessä kanssanne organisaatioita, joissa ihminen on keskiössä ja joissa ihminen kokee työnsä hyvinvoinnin lähteenä. Intohimonamme on tuoda innostusta, iloa ja innovaatioita työyhteisöjen arkeen ja muuttuviin tarpeisiin tuloksellisuutta unohtamatta.

 

Miksi Axico?

   asenne ja asiakas ratkaisevat aina
   experiences, kokemusten kautta opitaan
    innostusta, iloa ja innovaatioita työelämään
   coachingin vaikuttavuus
O   onnistumiset keskiöön

 

Axico | Kotipaikka Oulu | y-tunnus 2535704-9

Axicon Tiia on innostunut ja innostava valmentaja, jonka intohimona on uudistaa nykyistä työelämää.

Työskentelyote on innostava, energisoiva ja ihmistä arvostava. Laadukkaalla yhteistyöllä saamme vaikuttavuutta ja menestystä.

Koulutus

  • Kasvatustieteen maisteri
  • Opettajan pedagoginen pätevyys
  • Näyttötutkintomestari
  • Johtamisen ja taloustieteen opintoja
  • Ratkaisukeskeinen työnohjaaja/coach
  • MBTI –valmentaja
  • Mindfulness tunnetaitovalmentaja

Voit tutustua osaamiseeni tarkemmin LinkedInissä.

 

 

Axico

Tiia Kallio
Perhotie 20
90810 Kiviniemi
Y-tunnus 2535704-9
tiia.kallio@axico.fi
+358 40 564 2601

Tämä päivä hurahti kuin siivillä valmennuspäivässä omat vahvuudet ja motivaatio. Valmennuspäivä on osa Urasammon kokonaisuutta. Osallistujia oli tänään 26 ja todella paljon hyödynnettävää osaamista ja vahvuuksia. Aktiivinen ja upea porukka. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

13.4. MIB MORNING CLUB: MINDFULNESS

Tervetuloa pysähtymään tietoisuustaitojen äärelle. Sen sijaan, että eläisimme tätä hetkeä, murehdimme helposti menneitä ja huolehdimme myös tulevasta. Tietoisuus- ja läsnäolotaidoilla tarkoitetaan keskittymistä meneillään olevan hetken kokemiseen, havainnointiin ja hyväksymiseen. Mindfulness -tunnetaitovalmentaja Tiia Kallio Axicosta johdattelee meidät tämän tärkeän aiheen pariin. Mindfulness voi olla apuna onnellisemman, rennomman ja tietoisemman elämän rakentamisessa.

Mindfulness -MiB Morning Clubissa saat hetken aikaa itsellesi sekä kotiin viemisenä erittäin hyödyllisen työkalun arjessa palautumiseen ja jaksamiseen.

Aika: Perjantai 13.4. klo 9.00–10.30
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Jäsenyydet

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita:

Asiakkaiden palautteita valmennuksista:

Olemme tehneet Tiian kanssa todella hyvää yhteistyötä Axicon aloituksesta asti. Tiialla on kyky kuunnella asiakkaan tarpeet ja luoda tarpeisiin sopivia myös ihan uudenlaisia ratkaisuja, joilla saavutetaan oikeaa vaikuttavuutta. Olemme käyttäneet Tiian asiantuntemusta johtamisen, esimiestyön ja työyhteisöjen erilaisiin tarpeisiin. Uran huippuvuodet ja Innostusvirtaamo olivat molemmat projekteina erittäin vaikuttavia myös taloudellisesta näkökulmasta. Jatkamme mielellään toimivaa yhteistyötä jatkossakin.

Minna Vinkki

Henkilöstöpäällikkö, Kempele

Innostusvirtaamo työyhteisöjen kehittäminen innostuskulttuuria lisäämällä™

Olemme tehneet useamman vuoden Tiian kanssa yhteistyötä sekä esimiestyön että työyhteisöjen kehittämisen parissa. Innostusvirtaamo oli projekti, joka käynnisti onnistuneesti jatkuvan kehittämistyön työyhteisöissä. Arvioimme johtoryhmänä projektin tulokset lopussa ja näimme positiivisen taloudellisen vaikutuksen projektin aikaansaannoksilla. Vuoden aikana saavutettiin todella myönteisiä kehittämisasioita työyhteisöissä. Saimme tehtyä myös kuntatason muutoksia esimerkiksi uudistimme työhyvinvointikyselyn sekä kehityskeskustelun. Katja Vuorinen

Hallintojohtaja, Limingan kunta

Vetäjä oli motivoiva, innostava ja asiassa sisällä. Jokaisessa tapaamisessa selkeät tehtävät ja sisällöt. Merja Hillilä

Rehtori, Kempeleen kansalaisopisto

Mahtava hankeidea, huippuvetäjä Tiia! Tiia innostava, kannustava, inspiroiva, muuntautumis-kykyinen ja aina tilanteen tasalla. Paljon on nyt uusia eväitä ja työkaluja.

Anu Issakainen

Vastaava ohjaaja, TAIKU Nuorten työpaja, Liminka

Palautteita työnohjauksesta:

Koko henkilökunta olivat tyytyväisiä työnohjaukseen. Erilainen näkökulma ja etäisyys lastensuojeluun koettiin hyvänä. Haastaminen ja hyvät kysymykset saivat rakentavaa keskustelua aikaan sekä herätti miettimään asioita. Sovimme konkreettiset tavoitteet, jotka vaadit myös jalkautumaan arkeen. Saimme tehtyä porukalla päätöksiä, asiat kehittyivät ja siirtyivät oikeasti käytäntöön. Työnohjauksessa näkyi ajan hermolla oleminen henkilöstö- ja työyhteisöasioissa.

Veli Leskelä

Yksikön johtaja, Lastensuojeluyksikkö Lukkarinoja

Henkilökohtaisesti pidin työnohjauksista kovasti. Yhteisö kaipasi mielestäni erilaista otetta työnohjaukseen ja sitä saimmekin. Haastoit mukavasti työntekijöitä erilaisten kysymysten ja tehtävien kautta.

Janne Pirttikoski

Yksikön johtaja, Lastensuojeluyksikkö Pirttikoski